In the Beginning, GOD

В начале БОГ





God is someone we cannot see, but we can learn about him because the Bible, which is God's book, tells us everything we need to know about God! The Bible tells us Никто не может увидеть Бога, но каждый может узнать о нем, потому что Библия, Божья книга, рассказывает нам все, что нам необходимо знать о нем! Библия говорит нам:
  • Genesis 1:1 "In the beginning God created the heaven and the earth." (KJV)
  • Бытие 1:1 "В начале сотворил Бог небо и землю."
and that He IS the ONE and only GOD whom we should worship! a также, что Он - единый и единственный Бог, которому мы должны поклоняться!
  • Deuteronomy 6:4-6 "And thou shalt love the LORD thy God with all thine heart, and with all thy soul, and with all thy might. Hear, O Israel: The LORD our God is one LORD: And thou shalt love the LORD thy God with all thine heart, and with all thy soul, and with all thy might. And these words, which I command thee this day, shall be in thine heart." (KJV)
  • Второзаконие 6:4-6 "Слушай, Израиль: Господь, Бог наш, Господь един есть. И люби Господа, Бога твоего, всем сердцем твоим, и всею душею твоею, и всеми силами твоими. И да будут слова сии, которые я заповедаю тебе сегодня, в сердце твоем."
However, the Bible also tells us that the ONE GOD is made up of three persons: the Father, the Son whose name is Jesus, and the Holy Spirit. Однако Библия говорит нам и о том, что ЕДИНЫЙ БОГ состоит из трех личностей: Отца, Сына, имя которому Иисус, и Святого Духа.
  • John 1:14 "And the Word was made flesh, and dwelt among us, (and we beheld his glory, the glory as of the only begotten of the Father,) full of grace and truth." (KJV)
  • John 3:16 "For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life." (KJV)
  • John 3:18 "He that believeth on him is not condemned: but he that believeth not is condemned already, because he hath not believed in the name of the only begotten Son of God." (KJV)
  • Иоанн 1:14 "И Слово стало плотию и обитало с нами, полное благодати и истины; (и мы видели славу Его, славу как единородного от Отца)."
  • Иоанн 3:16 "Ибо так возлюбил Бог мир, что отдал Сына Своего единородного, дабы всякий, верующий в Него, не погиб, но имел жизнь вечную."
  • Иоанн 3:18 "Верующий в Него не судится, а неверующий уже осужден, потому что не уверовал во имя единородного Сына Божия."
The yellow crown reminds us that God is the ultimate RULER, king and creator of all the universe. Because he is King, he has the right to make the rules and to expect man to obey. Золотая корона напоминает о том, что Бог - это всевышний ПРАВИТЕЛЬ , царь и создатель всей вселенной. А так как он - Царь, то у Него есть право устанавливать законы и ожидать от человека их исполнения.
God is also perfectly HOLY and totally incapable of doing anything wrong. Sometimes we use the word, "righteous", which means that he is perfectly right...Always. Бог также совершенно СВЯТ и просто не способен сделать что-нибудь неправильно. Иногда про Него говорят, что Он "праведный", это означает, что он абсолютно прав...Всегда.
The black gavel is the symbol of judgement and the white scales show us that when God JUDGES he will be perfectly fair and just, because he will judge based on perfect and complete knowledge of the rules he has made, and perfect knowledge of everything that has happened. Черный судейский молоток - это символ суда, а белые весы показывают, что когда Бог СУДИТ , Он совершенно справедлив, потому что Он судит на основании полного и совершенного знания законов, которые он создал, и совершенного знания всего, что произошло.
The Bible repeatedly claims to be total TRUTH, which history has affirmed in every case. В Библии много раз говорится, что она является совершенной ИСТИНОЙ , и это всегда подтверждается историей.